Huidverbeterende (hoofd)behandelingen

Kennismakingsbehandeling  - € 48,50

Geschikt voor alle huidtypen. Deze behandeling is gericht op het verhelderen, verfrissen en herstellen van de huid. Deze behandeling is erg geschikt om als eerste behandeling te boeken. Tijdens deze behandeling kan de huidige huidconditie in kaart worden gebracht en huidverbeterings wensen besproken worden.

40 min

 

Moisturizing Treatment € 48,50

Geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Schilferende en trekkerige huid. Een complete behandeling met als doel de huid te hydrateren en de vochtbalans te herstellen, de huid ziet er na deze behandeling weer voller en gezonder uit.

50 min

 

Energy Treatment - € 48,50

Geschikt voor de futloze en doffe/ vermoeide huid. Een complete behandeling met als doel de huid een ware energie boost te geven! De futloze huid heeft vaak vele tekorten aan vocht en vitamines. Met deze behandeling vul je dze tekorten waar aan. De huid ziet er na deze behandeling direct frisser en voller uit en straalt weer energie uit.

50 min

 

Calming en anti redness Treatment - € 48,50

Geschikt voor de geïrriteerde, gestreste, gevoelige en onrustige huid met roodheden en vlekjes/plekjes. Een complete behandeling met als doel om de huid te kalmeren en rustig te maken. Roodheden vervagen en de huid voelt weer prettiger aan.

50 min

Anti Aging/ Pigmentatie Treatment - € 48,50

Geschikt voor de rijpe, verslapte huid met craquelé lijntjes. Een complete gebhandeling met als doel de huid meer stevigheid en veerkracht te geven. Door het gebruik van o.a vitamine A (retinol) word de huid gladder en veerkrachtiger.

50 min

 

Mixed Skin Treatment - € 48,50

Geschikt voor de gecombineerde huid, met een vette T zone. Droge huid op de wangen. Een complete behandeling  met als deol de gecombineerde huid te berbeteren. De onzuivere en vette zones worden gezuiverd en de droge zones van de huid worden gehydrateerd.

50 min

 

Acne Treatment - € 48,50

Geschikt voor de onzuivere huid met comedonen, pustels en overmatige talg productie. Een complete behandeling met als doel de huid diep te reinigen. De onzuivere en vette huid heeft een teveel aan talg waardoor o.a. comedonen en pustels ontstaan.

50 min

 

Vitamine C Treatment - € 58,50

Prefentief tegen, veroudering, rimpels en fijne lijntjes, pigmentstoring gevoelige en onzuivere huid en in te zetten bij roodheden in het gelaat. Een behandeling met als doel om de huid een antioxidanten boost te geven. Anti- oxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen die de huid beschadigen. Na de behandeling ziet de huid er energieker, frisser en egaler uit.

60 min

 

* bovenstaande behandelingen zijn uit te breiden met deze deelbehandelingen

* bekijk hier een overzicht van alle gezichtsbehandelingen