Wie ben ik

Hi, Graag stel ik mij aan jullie voor,

 

Ik ben Charon, getrouwd met Mark en moeder van twee mooie dochters Evi en Nora. Ik mag graag in de natuur zijn, waar ik mijn hobby fotografie kan uitoefenen. Met mijn creativiteit maak en creer ik vaak van alles. Hierdoor ben ik een webshop gestart met al mijn creatieve uitspattingen

Charon

Op jonge leeftijd ging mijn intresse al uit naar uiterlijke verzorging. In de afgelopen jaren en tijdens mijn studie bleek mijn intresse in de antomie van het menselijk lichaam steeds meer gewekt, in het bijzonder de huid. Ik wist daardoor al vrij snel dat schoonheidsspecialist een beroep was dat bij mij past. Al snel kwam de opleiding pedicure in beeld en dit bleek een ideale combinatie voor mij te zijn. Het is altijd prettig als mensen met voetklachten weer beter kunnen lopen en klachten vermindering kunnen ervaren.

 

Binnen mijn salon voel ik mij helemaal op mijn plek, je zult mij daardoor ook vaak stralend en gepassioneerd horen vertellen over diverse producten, en technieken, met als doel om in elk uniek geval de huidstructuur te verbeteren en voetklachten te verhelpen en vooral te voorkomen.

 

Naast de opleidingen schoonheidsspecialiste en pedicure ontwikkel ik mij graag via diverse cursussen en trainingen. Doordat ik steeds vaker zie dat huidproblemen in relatie kunnen staan met voeding en intoleranties ben ik momenteel in opleiding tot Orthomoleculair therapeut.

 

Inmiddels bestaat mijn salon 13 jaar.

Ik ontvang klanten met veel plezier, voel je welkom!

 

Liever eerst kennis maken? Neem dan contact op via het contactformulier.

Schoonheidssalon - pedicuresalon Zwolle

in de wijk Spoolde nabij Stadshagen, westenholte en veerallee