Wat is een basis gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialist

Ben je nog nooit bij een schoonheidsspecialist geweest of ben je benieuwd wat er mogelijk is tijdens een schoonheidsbehandeling?

Als je nog nooit naar de schoonheidsspecialiste bent geweest kan ik me voor stellen dat je je afvraagt wat nu een gezichtsbehandeling inhoud. Sommige mensen vinden het ook best spannend om voor de eerste keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Op mijn website heb ik foto’s geplaatst van de salon waar u ontvangen wordt, zo kunt u al vast een kijkje bij ons binnen nemen.

Voor we aan de schoonheidsbehandeling beginnen stel ik je een aantal vragen die voor de schoonheidsbehandeling van belang kunnen zijn, zoals;

  • Heeft u lichamelijke klachten waarmee ik rekening moet houden?
  • Slikt u medicijnen of staat u onder behandeling van een specialist?
  • Heeft u chemotherapie of bestraling gehad of ondergaat u dit op dit moment?
  • Wat doet u voor werk?
  • Wat verwacht u van mij? Huidverbetering of ontspanning?

Al uw antwoorden op bovenstaande hebben invloed op de opbouw en de productkeuze tijdens de behandeling. We kunnen de huid kalmeren, diep reinigen of op anti-aging werken. Maar denkt u ook aan pigmentatie of roodheid in het gelaat.

Voordat we aan de behandeling beginnen vraag ik of je je shirt uit zou willen doen. Maak je geen zorgen, ik heb een heerlijke warme deken die ik over u heen leg zodat u het niet koud kunt krijgen.

Je kunt een algemene gezichtsbehandeling onderverdelen in 6 fases;
(houdt er rekening mee dat de behandeling kan afwijken van onderstaande als uw huid een specifieke behoefte heeft)

Fase 1 Reiniging

We beginnen de behandeling met een oppervlakte reiniging. Zo kunnen wij make-up resten verwijderen en ander vuil dat zich op de huid heeft gehecht. Hierdoor is de huidstructuur beter te zien. Het reinigen van de huid wordt gedaan door middel van een Silk of Foam. Naar het reinigen wordt de reiniger met en warme doek van het gezicht verwijderd.

Fase 2 Cosmetische wensen

Na het reinigen is er ruimte voor overige wensen Zoals epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of kin, verven van de wimpers en wenkbrauwen. Uiteraard alleen als u dit wenst.

Fase 3 Diepte reiniging

Bij de dieptereiniging verwijderen wij dode huidcellen door middel van een scrub of lysing. Deze scrub of lysing verwijderen wij na de inwerktijd met een heerlijke warme doek, waarna we desgewenst mee-eters en andere onzuiverheden zoals gerstekorrels kunnen verwijderen

Fase 4 Massage van het gelaat

Na de dieptereiniging komt het gedeelte waarin u heerlijk kunt ontspannen. Bij de massage wordt uw decolleté, schouders en gezicht gemasseerd. Mocht de huid het toelaten gebruiken wij hiervoor een heerlijk geurende olie (keuze uit lavendel, mandarijn en sinaasappel, en roos met avocado). Vooral de laatste geur (roos met avocado) zal u verrassen. Aan het eind van de massage verwijderen wij de massage olie met een heerlijk warme doek.

Fase 5 Huid voeden

De huid extra ondersteunen en voeden doen wij na de massage. Door de massage hebben wij een juiste doorbloeding van de huid bereikt waardoor de voedingsstoffen in het masker beter kunnen worden opgenomen. Als de inwerktijd van het masker voorbij is verwijderen wij het masker met een heerlijk warme doek.

Fase 6 Afsluiten 

Na het verwijderen van het masker brengen wij een serum aan wat gericht is op het behandelen van een vochtarme huid, roodheid, pigmentatie of een huid met veel onzuiverheden. En als echte afsluiter brengen wij de 24 H dag en nacht crème aan.

  • Mocht u het fijn vinden kunnen wij u voorzien van een huidverzorgend product advies.

Wanneer kom jij ontspannen?

 

Groetjes, 

Charon