Blog

Wat is Glycolzuur? (glycolic acid)

Glycolzuur is een organisch zuur wat gewonnen wordt uit bijvoorbeeld rietsuiker en andere suikerrijke vruchten zoals ananas, papaja en nog onrijpe druiven. Glycolzuur valt net als Melkzuur en Amandelzuur onder de alpha-hydroxy zuren (AHA) en heeft kleine moleculen en is in wateroplosbaar waardoor deze goed in de huid kan dringen.

Lees meer »

Wat doet een Pedicure

Een pedicure verzorgt en behandeld de voeten van mensen met voetproblemen zoals eeltvorming, likdoorns, kloven verdikte en/of schimmelnagels, zweetvoeten en daarbij behorende huidirritaties en kloven. Naast het behandelen kan de pedicure ook advies geven over passende voetverzorging en persoonlijke hygiëne. De pedicure kijkt ook graag mee of de schoenen die je graag of vaak draagt wel geschikt voor jouw voeten zijn.

Lees meer »

Wat is Vitamine C?

Vitamine C, een ware superfood onder de vitamines voor jouw lichaam en huid. Deze vitamine zit bomvol antioxidanten die jouw lichaamscellen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Dit zijn agressieve stoffen die worden aangemaakt door onder andere uv-stralen, stress, een ongezond voedingspatroon, luchtvervuiling en roken.

Lees meer »

Eet je zelf bruin

EET JEZELF BRUIN MET DE HEALTHY WATERMELOENGezonde voeding en een mooie huid gaan hand in hand. Wil je deze zomer een mooi bruin kleurtje? Door je van binnenuit met de juiste ingrediënten te voeden, komt dit je huid ten goede!

Lees meer »